abr

Leernetwerk Infectie Preventie voor kwetsbare ouderen

Het Actiz leernetwerk Contactpersonen Infectie Preventie (CIP) start 3 april 2020. Door het volgen van het 4-daagse CIP leernetwerk wordt je dé Contactpersoon Infectie Preventie binnen jouw instelling en vorm je een netwerk met de medecursisten uit andere instellingen.

Naast de noodzakelijke kennis die een Contactpersoon Infectie preventie (CIP) nodig heeft, krijgen de deelnemers vooral veel handvatten voor het vertalen van infectiepreventie naar de werkvloer. Hoe kan ik als contactpersoon collega’s aanspreken, aansturen, hoe draag ik als CIP bij aan verbeterprocessen. Dit betekent kennis van de achtergronden van de infectiepreventiemaatregelen, maar ook oefenen met instrumenten om zaken zichtbaar te maken. Oefenen om wat jij constateert te vertalen naar de beleidsmakers en beslissers in huis. Als afsluiting van deze training presenteren de deelnemers hun opgedane kennis aan collega’s en leidinggevenden tijdens een mini-symposium.

De training is bij ActiZ in Utrecht. De specifieke trainingsdata zijn:

  • 3 april 2020
  • 15 mei 2020
  • 5 juni 2020
  • 19 juni 2020
  • 3 juli 2020 (dagdeel)

De CIP-training kan tevens bij jouw bedrijf op locatie in-company gegeven worden. De data worden in onderling overleg gepland. Bij meer dan 15 deelnemers ontvang je korting. Voor meer informatie info@infectiepreventieopleidingen.nl.

Kosten

De kosten bedragen €995 en voor Actiz-leden €945.

Doe de challenge