abr
Doe de hygiëne-challenge

Training infectiepreventie bij kwetsbare ouderen

Stichting Trainingen Infectie Preventie organiseert een thematisch leernetwerk infectiepreventie aan, gericht op professionals die in de ouderenzorg werken. In de training krijg je meer informatie over onder andere microbiologie, overdracht van micro-organismen, infectiepreventie maatregelen en richtlijnen Werkgroep Infectie Preventie.

De training duurt 4 dagen met daarnaast een studiebelasting van 20 uur. Aansluitend wordt een dagdeel gepland waarin de deelnemers hun ervaringen delen met collega’s in een minisymposium.

Lees meer over de training

Voor wie

(Zorg)medewerkers die binnen hun eigen organisatie bezig houden met infectiepreventie. Deelname van meerdere deelnemers uit één organisatie wordt aanbevolen en gestimuleerd.

Aanmelden

Meld je aan op de website van Stichting Trainingen Infectie Preventie (STIP)

Wanneer

27 september 2019
1 november 2019
15 november 2019
29 november 2019
Afsluitende minisymposium 13 december 2019

Kosten

  • niet-leden van ActiZ: € 995
  • voor leden van ActiZ: € 945
  • twee of meer aanmeldingen: € 945
  • twee of meer aanmeldingen en lid van ActiZ: € 885

Vragen?

Accreditatie

28 accreditatiepunten door het kwaliteitsregister V&V, bij aanwezigheid op alle dagen

Doe de hyGiëne-challenge

Jij weet natuurlijk dat hygiënisch werken van levensbelang is. Maar denk je er ook vaak genoeg aan? Als het druk is en je staat alleen op de groep? Als sommige dingen geen gewoonte zijn in jouw team? Zoek het uit, samen met je team, in de hygiëne-challenge. In 4 korte opdrachten kom je erachter wat jullie goed doen en wat beter kan. Doe je mee? Meer dan 600 teams gingen je voor!

Button - direct aan de slag