abr

Stimuleringsfonds GAIN: vraag projectsubsidie aan

Doe de challenge

Werk jij in de zorg en wil je het beleid of de uitvoering van antibioticaresistentie verbeteren? Dan kun je een projectsubsidie aanvragen bij het Stimuleringsfonds GAIN. Het fonds is bedoeld voor ingroeitaken bij zorgorganisaties.

Een ingroeitaak is een reguliere taak op het gebied van antibioticaresistentie die binnen een zorgorganisatie onvoldoende is ingevuld. Het Stimuleringsfonds GAIN stelt middelen beschikbaar om deze taken te kunnen oppakken en integreren in het reguliere ABR programma.

Wie komt in aanmerking?

Verschillende organisaties in de GAIN-regio kunnen projectsubsidie aanvragen van het Stimuleringsfonds, zoals verpleeghuizen, thuiszorgorganisaties, huisartspraktijken, gehandicaptenzorgorganisaties, revalidatiecentra, mondzorgpraktijken, ambulancediensten, ggz-instellingen, GGDen en ziekenhuizen.

Budget stimuleringsfonds

GAIN heeft een budget van €100.00 per jaar hiervoor gereserveerd. Per zorgaanbieder kan er maximaal 5000 euro worden aangevraagd.

DOE DE HYGIËNE-CHALLENGE

Jij weet natuurlijk dat hygiënisch werken van levensbelang is. Maar denk je er ook vaak genoeg aan? Als het druk is en je staat alleen op de groep? Als sommige dingen geen gewoonte zijn in jouw team? Zoek het uit, samen met je team, in de hygiëne-challenge. In 4 korte opdrachten kom je erachter wat jullie goed doen en wat beter kan. Doe je mee? Meer dan 800 teams gingen je voor!

Button - direct aan de slag

LEES VERDER

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.