abr

STIP Trofee voor goede infectiepreventieprojecten

Doe de challenge

Werk je aan een goed infectiepreventieproject, een scholingstraject, een PR-campagne of andere (bijzondere) actie op het gebied van hygiëne en infectiepreventie? Stichting Trainingen Infectie Preventie heeft een prijsvraag uitgeschreven. Maak kans op de STIP Trofee!

De STIP Trofee is een tweejaarlijkse infectiepreventieprijs voor alle medewerkers uit zorgorganisaties, zoals verpleeg- en verzorgingshuizen. De STIP Trofee heeft tot doel de kennis op het gebied van hygiëne en infectiepreventie in verpleeg- en verzorgingshuizen te verhogen.

Prijzen

Als prijs kun je winnen:

Juryprijs: € 1000,- ten behoeve van infectiepreventieverbetering

Criteria

De inzending moet vooral onderscheidend, dus origineel en creatief én inspirerend zijn. De leden van de STIP Trofee jury beoordelen of een inzending voldoet aan onderstaande toetsingscriteria:

  • De mate van infectiepreventie voor bewoner/cliënt
  • Haalbaarheid binnen de organisatie
  • De effectiviteit van de implementatie
  • Rekening houdend met omgeving en milieu
  • Duurzaam (dwz. richting goed en langer bruikbaar, continuïteit)
  • Kostenaspecten
  • Voorbeeldfunctie
  • Toepasbaarheid voor andere organisaties

Aanmelden en informatie

Om in aanmerking te komen voor de STIP Trofee stuur je je inzending vóór zondag 8 december 2019 naar: trofee@infectiepreventieopleidingen.nl. Je krijgt medio januari 2020 te horen of je inzending genomineerd is. Meer informatie over de STIP Trofee op de website van Stichting Trainingen Infectie Preventie.

Winnaar in februari 2020 bekend

De winnaar van de juryprijs wordt bekend gemaakt tijdens de Werkconferentie Infectiepreventie Kwetsbare Ouderen op 7 februari 2020.

Naast de juryprijs wordt tijdens deze werkconferentie ook de publieksprijs uitgereikt. Genomineerde inzenders worden hiertoe in de gelegenheid gesteld om hun inzending te presenteren tijdens de werkconferentie. De aanwezige deelnemers kiezen vervolgens de winnaar van de publieksprijs!

DOE DE HYGIËNE-CHALLENGE

Jij weet natuurlijk dat hygiënisch werken van levensbelang is. Maar denk je er ook vaak genoeg aan? Als het druk is en je staat alleen op de groep? Als sommige dingen geen gewoonte zijn in jouw team? Zoek het uit, samen met je team, in de hygiëne-challenge. In 4 korte opdrachten kom je erachter wat jullie goed doen en wat beter kan. Doe je mee? Meer dan 800 teams gingen je voor!

Button - direct aan de slag

LEES VERDER

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.