abr
Doe de hygiëne-challenge

Webinar Rol van specialist ouderengeneeskunde

Verenso organiseert op donderdag 27 juni van 19.30 uur tot 20.30 uur in samenwerking met ABR zorgnetwerk Noord-Brabant een landelijke webinar over de rol van de specialist ouderengeneeskunde bij infectiepreventie en antibioticaresistentie.

Doe de hygiëne challenge!

In dit webinar neemt Verenso je mee langs de thema’s van de handreiking ‘Rol van de specialist ouderengeneeskunde op het gebied van infectiepreventie en antibioticaresistentie’ . Er komen verschillende thema’s aan bod, zoals de algemene rol van de specialist ouderengeneeskunde, de rol bij infectiepreventie-, uitbraak- en antibioticabeleid, randvoorwaarden op het gebied van infectiepreventie en antibioticaresistentie en grensgebieden en overlapping met rollen van partners.

Het webinar is bedoeld voor specialisten ouderengeneeskunde en deskundigen infectiepreventie.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in het webinar? Meld je aan .

DOE DE HYGIËNE-CHALLENGE

Jij weet natuurlijk dat hygiënisch werken van levensbelang is. Maar denk je er ook vaak genoeg aan? Als het druk is en je staat alleen op de groep? Als sommige dingen geen gewoonte zijn in jouw team? Zoek het uit, samen met je team, in de hygiëne-challenge. In 4 korte opdrachten kom je erachter wat jullie goed doen en wat beter kan. Doe je mee? Meer dan 100 teams gingen je voor!

Button - direct aan de slag

Lees verder

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.