abr

Noro-vrij de winter door

Doe de challenge

Het norovirus is een bedreiging voor iedere zorgafdeling. Alleen hygiënisch handelen kan ervoor zorgen dat je noro-vrij de winter doorkomt. Start daarom vandaag nog met de handhygiëne-challenge en kom samen met je team noro-vrij de winter door.

norovrij de winter door

Doe mee

Laat zien dat je dit ook belangrijk vindt en introduceer de handhygiëne-challenge op jouw locatie. Deelname is gratis en je kunt direct aan de slag met je team om echt werk te maken van een schonere ouderenzorg!

Hoe werkt het?

Na het aanmaken van een account leggen we je in 10 minuten uit hoe de leeromgeving werkt. Daarna kun je gelijk aan de slag met de handhygiëne-challenge. We hebben 4 opdrachten voor je klaargezet met leuke hulpmiddelen zoals video’s, gespreksvormen en posters. Ga snel aan de slag, werk met teamleden aan het verbeteren van infectiepreventie en kom samen de winter noro-vrij door!

Vernieuwde leeromgeving

De hygiëne-challenge is vernieuwd! Vanaf nu beslis je zelf met welk onderwerp je begint, kun je het onderwerp handhygiëne zelfstandig uitvoeren en hebben we een aantal opdrachten verbeterd.

Toolkit Noro-vrij de winter door

Hieronder vind je een handige toolkit. Vol met handige tools die jou helpen om op jouw locatie noro-vrij de winter door te komen:

Informatie over norovirus

Heel veel succes en een noro-vrije winter toegewenst!