X
Vragen?
Heb jij een vraag over hygiënisch werken of het opstarten van een ABR-traject? Stel je vraag direct aan een adviseur.
Stel je vraag
abr
Doe de hygiëne-challenge

Doe de hygiëne-challenge en registreer punten voor kwaliteitsregister V&V

Ben jij lid van het kwaliteitsregister V&V, van beroepsvereniging V&VN? Dan kun je punten schrijven voor afgeronde opdrachten in de leeromgeving hygiënisch werken! De opdrachten zijn gebaseerd op het principe intercollegiale toetsing en vergroten jouw deskundigheid en professionaliteit op het gebied van hygiënisch werken, infectiepreventie en antibioticaresistentie.

Overige deskundigheidsbevorderende activiteiten (ODA)

Heb je samen met je zorgteam één of meerdere opdrachten uitgevoerd? Vergeet dan niet punten te schrijven in je digitale portfolio of de app van het kwaliteitsregister V&V. De punten kunnen geschreven worden onder ODA, categorie ‘intercollegiale toetsing’.

Categorie ‘intercollegiale toetsing’

Per uur dat je besteedt aan de opdrachten in onze leeromgeving mag je 1 punt toekennen in de app. Vul het format voor bewijs van deelname intercollegiale toetsing van de V&VN in en upload hem in je portfolio van het kwaliteitsregister V&V.

Extra punten voor kartrekkers

Als kartrekker ben je meer tijd kwijt, omdat je de opdrachten voorbereidt voor je zorgteam. De extra tijd die je besteedt, mag je ook opvoeren onder ODA, categorie ‘intercollegiale toetsing’! Vul het format voor bewijs van deelname intercollegiale toetsing van de V&VN in en upload hem in je portfolio van het kwaliteitsregister.

Doe de hyGiëne-challenge

Wanneer was je je handen met zeep en wanneer juist niet? Hoe werkt een besmetting eigenlijk? Zorg dat je antwoord kunt geven op deze en nog meer vragen en begin vandaag nog samen met je team aan de hygiëne-challenge en kom Noro-vrij de winter door!

Button - direct aan de slag

Lees verder

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.