abr
Doe de hygiëne-challenge

Doe de hygiëne-challenge en registreer punten voor kwaliteitsregister V&V

Ben jij lid van het kwaliteitsregister V&V, van beroepsvereniging V&VN? Dan kun je punten schrijven voor afgeronde opdrachten in de leeromgeving hygiënisch werken! De opdrachten zijn gebaseerd op het principe intercollegiale toetsing en vergroten jouw deskundigheid en professionaliteit op het gebied van hygiënisch werken, infectiepreventie en antibioticaresistentie.

Doe de hygiëne challenge!

Overige deskundigheidsbevorderende activiteiten (ODA)

Heb je samen met je zorgteam één of meerdere opdrachten uitgevoerd? Vergeet dan niet punten te schrijven in je digitale portfolio of de app van het kwaliteitsregister V&V. De punten kunnen geschreven worden onder ODA, categorie ‘intercollegiale toetsing’.

Categorie ‘intercollegiale toetsing’

Per uur dat je besteedt aan de opdrachten in onze leeromgeving mag je 1 punt toekennen in de app. Vul het format voor bewijs van deelname intercollegiale toetsing van de V&VN in en upload hem in je portfolio van het kwaliteitsregister V&V.

Extra punten voor kartrekkers

Als kartrekker ben je meer tijd kwijt, omdat je de opdrachten voorbereidt voor je zorgteam. De extra tijd die je besteedt, mag je ook opvoeren onder ODA, categorie ‘intercollegiale toetsing’! Vul het format voor bewijs van deelname intercollegiale toetsing van de V&VN in en upload hem in je portfolio van het kwaliteitsregister.

Doe de hyGiëne-challenge

Jij weet natuurlijk dat hygiënisch werken van levensbelang is. Maar denk je er ook vaak genoeg aan? Als het druk is en je staat alleen op de groep? Als sommige dingen geen gewoonte zijn in jouw team? Zoek het uit, samen met je team, in de hygiëne-challenge. In 4 korte opdrachten kom je erachter wat jullie goed doen en wat beter kan. Doe je mee? Meer dan 200 teams gingen je voor!

Button - direct aan de slag

Lees verder

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.